Neváhej mi napsat a domluvit si termín první konzultace!

Kam jsem zmizela a co bude dál?

Moje milá čtenářko, možná ti dlužím vysvětlení, kam jsem zmizela. Jednoduše jsem už delší dobu vnímala, že jsem se za poslední dva roky tolik posunula, že už mi stávající systém nesedí, ale netušila jsem, jak to uchopit jinak a co dělat, vlastně jsem se trošku ztratila a potřebovala čas a tak jsem si ho dopřála a teď bych ti ráda řekla, co bude jinak a co ode mě můžeš v další polovině roku čekat. Ještě bych ti ráda připomněla, že tím, že se staneš mým odběratelem, pro tebe budu mít pravidelně bonusy, jako například slevy na konzultace nebo další moje produkty. Vážím si toho, že si tu se mnou a teď už se do toho pojďme pustit.

Všechno začalo na Instagramu, začala jsem se tam cítit zvláštně, přišlo mi, že tam zdaleka nedokážu předat všechno, co umím a že mi nesedí ta rychlost změny, která tam každý den přichází, samé trendy a milion myšlenek a akcí lidí, kteří chtějí uspět a sdílet svoje know how. Začala jsem si všímat nedokonalostí a nedostatečností informací, které tam sdělují jak ostatní, tak také já, protože do 10-30 sekundového videa se toho opravdu moc nevejde a dlouhé příspěvky nikdo nečte. Byla jsem z toho frustrovaná, přestávalo mi to dávat smysl. A cítila jsem velký pokles energie. A tak jsem se prostě na čas stáhla a čekala jsem, co dalšího ke mně přijde. Samozřejmě jsem se stáhla jen z Instagramu, moje běžné činnosti, jako jsou konzultace nebo příprava jóga rozvojového pobytu běžela dále, ale trošku mimo sítě.

Postupem času jsem si uvědomila, že tak s 80% svého obsahu na sítích už nesouzním, což je logické, za ty dva roky působnosti tam jsem se nesmírně posunula a získala další zkušenosti, které mě formují. Tohle však nikdy nekončí a je to běžný vývoj, jenomže smyslem mé práce je celostní přístup k osobnímu rozvoji a seberealizaci žen. Pomáhám nalézt vnitřní klid a stabilitu – uzemnění, objevovat skutečné zájmy a vášně a tím rozvíjet sebevědomí. Jsem přesvědčená, že vnitřní štěstí a spokojenost je základem pro další pozitivní změny v životě. Moje mise je podporovat ženy, aby se stávaly další verzí sama sebe, aby se cítily naplněné a šťastné a žily sebe. A já jsem najednou sama sebe nežila.

Zjistila jsem, že se potřebuju zase na chvíli vrátit sama zpátky k sobě, protože to, co předávám, tak i žiju a vždycky, když se cítím na dně, vyčerpaná, frustrovaná a podrážděná, tak vím, že je něco špatně. Během mého odpočinku, jsem začala na půl úvazku externě pracovat pro jednu vzdělávací firmu, která mě vždy fascinovala. Jak možná víš, odešla jsem z rodinné firmy, kde jsem chtěla budovat něco, co s ostatními nesouznělo, jako například firemní kultura, udržitelnost, apod. A věděla jsem, že tato firma (kam jsem teď nastoupila) to učí ostatní firmy a přála jsem si být toho součástí a tak se stalo. Poznala jsem skvělé lidi, dostala se do společnosti, která mi je blízká a souzním s nimi a začala jsem zase cítit tu svoji energii, radost, elán, …

Postupně jsem začala mazat příspěvky z Instagramu, které mi přestaly dávat smysl, a začala přemýšlet, co bude dál.

Rozhodla jsem se, že dále půjdu cestou online/offline konzultací 1:1, které miluju, a už dva roky jsou základem péče o moje spřízněné ženy (s omezeným počtem míst), dále budu dělat 2x ročně jóga rozvojové víkendy (jaro a podzim), kde se budu vždy do hloubky věnovat menší skupince žen. Každý měsíc pro vás také vyjde článek u mě na blogu (doporučuji odběr), kde se budu více do hloubky zabývat tématem, které bude zrovna pro mě nebo moje klientky důležité. A postupně bych ráda přidala ženské kruhy online, ale také offline.

A co bude s mým Instagramem? Tam samozřejmě zatím zůstanu, ale budu sdílet možná trošku jinak, než si byla zvyklá a než je zrovna trendy.

Pokud tě cokoli zajímá a máš na mě dotazy, klidně mi napiš na můj Instagram, moc ráda ti odpovím.

S láskou,
Terka

Chceš aby ti nic neuniklo?

Neváhej mi napsat a domluvit si termín první konzultace!

kontaktovat